Tariffavtale på plass ved Soiltech

torsdag 6. september 2018

Industri Energi har opprettet oljeserviceavtalen for sine medlemmer ved Sola-selskapet Soiltech Offshore Services AS.

Tor
Tor Leversen

Industri Energi og Norsk Industri signerte 4. september tariffavtale ved Soiltech Offshore Services. Avtalen får virkning fra 1. august 2018.

Soiltech Offshore Services driver med behandling og transport av boreavfall fra offshoresektoren og er et datterselskap til Soiltech. Industri Energi har 22 medlemmer ved bedriften. Alle jobber offshore.

OSA-inspektør Tor Leversen sier prosessen med å få på plass oljeserviceavtalen i Soiltech Offshore Services har vært ryddig og profesjonell.

-Det er viktig å få på plass tariffavtaler slik at bransjen er regulert. Tariffavtale gir sikkerhet for lønns- og arbeidsvilkår og skaper et ryddig arbeidsliv, sier han.

Han roser de lokale tillitsvalgte ved bedriften. – De tillitsvalgte har vært aktive i hele prosessen med å få på plass tariffavtale. De har gjort en solid jobb overfor sine medlemmer, sier Leversen.

Nyheter
  • Industri Energi-medlem vant retten til å stå i stilling

    Gulating lagmannsrett slår i en fersk dom fast at et Industri Energi-medlem har rett til å fortsette i stillingen sin etter at Bristow overtok kontrakten for all helikoptertransport for Equinor ut fra Flesland. -Dette sikrer ansatte en stabil og langsiktig arbeidsplass, sier Hans Petter Jensen, klubbleder i CHC Helikopter Service.

  • Samarbeid og trygghet er forutsetninger for den norske modellen

    Nestleder i Industri Energi, Lill Heidi Bakkerud, understrekte på LOs olje- og gasskonferanse onsdag at hvis folk føler trygghet og partssamarbeidet fungerer skikkelig så klarer man å finne gode løsninger i olje- og gassbransjen.