Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

20170612MMQ_7443 (1)
19. januar 2021

Industri Energi kritisk til flytting av kontrollsentralen fra Sola

Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi sier at forbundet er svært kritisk til flytting av flygeledertjenester fra Stavanger til Østlandet, hvis det kan påvirke offshore helikoptersikkerhet og beredskap i negativ retning.

Frode Alfheim
15. januar 2021

Vi må gripe muligheten og sørge for norsk vaksineproduksjon

Norge bør gripe muligheten til å skape et nytt norsk industrieventyr som vil sikre europeiske innbyggere tilgang til vaksine og behandling, skriver forbundsleder Frode Alfheim i en kronikk i VG fredag.

HELP advokatforsikring familiebilde
13. januar 2021

Ny serie webinarer fra HELP advokatforsikring

Advokatene i HELP advokatforsikring gjennomfører en serie med gratis webinar om ulike juridiske tema.

Leif Gunnar Rottem
11. januar 2021

Fortsetter tilbudet med ukentlige webinar utover våren

Industri Energi fortsetter tilbudet om gratis onsdagswebinar for medlemmene utover våren. –Målet er å gi våre medlemmer og tillitsvalgte nyttig kunnskap og samtidig lære om forbundet, sier kurskoordinator Leif Gunnar Rottem i Industri Energi

FB_logo_bilde
8. januar 2021

Nå starter landsmøte-debatten 2021

Tillitsvalgte og medlemmer oppfordres å starte debatten rundt årets landsmøte i Industri Energi. Forbundet har laget et debattopplegg som kan brukes i medlemsmøter, møter i klubbstyrene og så videre.

Lill Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi. Foto AEH
8. januar 2021

Til nå har det kommet 150 krav etter innleiedommen i Høyesterett

I november ga Høyesterett Industri Energi medhold i at to oljearbeidere som var innleide til Aker BP har krav på samme bonuser som de fast ansatte i selskapet. Nå strømmer det på med flere krav. -Til nå har det kommet inn 150 enkeltsaker og vi venter flere, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud.

Alvheim2L4A6217
7. januar 2021

Aker BP bryter avtale med hundrevis av ansatte

Til tross for skriftlige garantier fra fusjonen for bare fire år siden, risikerer ansatte i Aker BP å bli fratatt viktige opparbeidede rettigheter. Nå varsler 231 ansatte gruppesøksmål og får full støtte fra Industri Energi.

Lill-Heidi Bakkerud. Foto: Trond Isaksen, Statoil
30. desember 2020

Nye regler kan redusere karantenetiden for arbeidstakere bosatt i utlandet

Regjeringen innfører nye regler som innebærer at reisende fra utlandet kan gå ut av karantene etter sju dager dersom de tester negativt for covid-19 to ganger etter ankomst til Norge. – Et skritt i riktig retning, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi.

20201222_101341
22. desember 2020

Deler ut gave til offshorearbeidere som er i karantene

Industri Energi deler i år ut gaver til alle offshorearbeidere som må tilbringe julen i karantene. – De er i en vanskelig situasjon og trenger en ekstra oppmerksomhet i år, sier klubbleder Leif Harall Salomonsen i Sodexo.

FB_logo_bilde
22. desember 2020

Sentralbordets åpningstider i forbindelse med jul og nyttår

Sentralbordet til Industri Energi har i julen og nyttårshelgen følgende åpningstider:

Barbro-storting1
22. desember 2020

Dagpenger under utdanning blir foreslått som permanent ordning

Regjeringen vil gjøre ordningen med å kunne ta opplæring eller utdanning mens man mottar dagpenger permanent. -Positivt for mange, men ikke er bra nok, sier områdeleder Barbro Auestad i Industri Energi.

Espen Bjørklund 1
21. desember 2020

Dykkerne har endelig blitt hørt, regjeringen vil at arbeidsmiljøloven skal gjelde for all innaskjærs dykking

Regjeringen foreslår en lovendring om at all innaskjærs yrkesdykking skal ha Arbeidstilsynet (Atil) som tilsyn og at dykking skal være underlagt arbeidsmiljøloven. – Endelig får yrkesdykkerne det vernet de fortjener, slik vi har krevd, sier områdeleder Ommund Stokka i Industri Energi.

1 2 3 152