Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Ørjan (redigert)
25. november 2020

Jubel på Husnes: Tolv års vinter i B-hallen er over

Tirsdag morgen kl. 09:50 kunne jubelen slippes løs på Hydro Husnes. Da ble de første ovnene i B-hallen endelig startet, etter å ha stått nedstengt og kalde i nær tolv år.

FB_logo_bilde
25. november 2020

Meklingen med Axpeak er avlyst

Industri Energi har krevd tariffavtale i selskapet Axpeak som driver med offshore inspeksjoner. Forbundet skulle i mekling med bedriften torsdag. Den er nå avlyst. – Det betyr at det heller ikke kan bli streik nå, sier Erling Holmefjord som leder arbeidslivsavdelingen i Industri Energi.

Erling Holmefjord
24. november 2020

Mulig streik i oljeservicebedriften Axpeak

Industri Energi krever tariffavtale i selskapet Axpeak som driver med offshore inspeksjoner. – Hvis ikke mekling med bedriften fører til løsning, blir 20 medlemmer offshore tatt ut i streik fra fredag, sier Erling Holmefjord som leder arbeidslivsavdelingen i Industri Energi.

Lill Heidi Bakkerud.
23. november 2020

Seieren i Høyesterett gjør det mer attraktivt med faste ansettelser framfor innleie

Høyesterett slår fast at bonus er å anse som lønn og skal inngå i alle grunnlag for utbetaling. -Dette er en stor seier for fagbevegelsen og gjør det mindre attraktivt for bedriftene å bruke innleid arbeidskraft, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi.

Skjermbilde Nyrstar saken
20. november 2020

Trude og kollegene fikk en tidlig julegave

Trude og kollegene som mistet jobben da Nyrstar i Høyanger la ned har midlertidig fått jobb hos Hydro Husnes.

Frode Alfheim
19. november 2020

Ny krig i Vest-Sahara: Industri Energi ber norske myndigheter jobbe for en fredelig avslutning på okkupasjonen

Den siste uken har gitt en dramatisk utvikling i Afrikas siste uløste kolonispørsmål: Konflikten om Vest-Sahara, som siden 1970-tallet har vært under marokkansk okkupasjon.

Leif Gunnar Rottem
19. november 2020

Bruk onsdagsmorgener til å lære om forbundet og dine medlemsfordeler

Hver onsdag morgen tilbyr Industri Energi webinar der medlemmer kan lære om forbundet og hvilke fordeler du har som medlem.

Møte Velg Norsk design m næringsdep. Frode
18. november 2020

Fem forslag for å styrke design- og ferdigvareindustrien

Industri Energi og Norsk Industri la i et møte med Næringsdepartementet i dag fram fem konkrete forslag for å fremme norsk design- og ferdigvareindustri. Forbundsleder Frode Alfheim la i sin innledning vekt på at selv om design- og ferdigvareindustrien allerede er stor, er det mulig å doble eksporten frem mot 2030.

LO kongress
17. november 2020

LO-kongressen er utsatt til 2022: Det eneste rette valget

-Det er synd at Norges største politiske verksted, LO-kongressen, utsettes. Men med usikkerheten på grunn av korona-situasjonen ville det vært umulig å gjennomføre den nå til våren, sier Frode Alfheim, leder av Industri Energi.

eldre-mann-og-ung-sonn-adobestock_184294461
17. november 2020

Mer pensjon for pengene med LO

Snart har LO-medlemmer i privat sektor mulighet til å samle sin pensjonsopptjening fra nåværende og tidligere jobber i egen pensjonskonto fra LOfavør.

FB_logo_bilde
17. november 2020

Industri Energi works continuously for improving solutions for members who have to stay in hotel quarantine

-We are constantly working to come up with better solutions for our members who currently must be quarantined before going to work, says deputy leader Lill-Heidi Bakkerud in Industri Energi.

Lill Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi. Foto AEH
16. november 2020

Industri Energi jobber kontinuerlig for bedre løsninger for medlemmer som må sitte i hotellkarantene

–Vi står på hele tiden for å komme fram til bedre løsninger for medlemmene våre som i dag må i karantene før de skal på jobb, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi.

1 2 3 149