Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Melut-OfD-July-2020
18. september 2020

Lokalbefolkningen tvang fram samfunnsansvar fra oljeindustrien i Sør-Sudan

Lokalbefolkningen i Melut i Sør-Sudan har, sammen med lokale grasrotorganisasjoner, tvunget oljeselskaper til å bidra til lokal utvikling. –Det er gledelig å se at man gjennom fredelig dialog klarer å legge press på selskapene slik at mer verdiskaping blir igjen lokalt, sier internasjonal rådgiver i Industri Energi, Amalie Hilde Tofte.

Ommund Stokka (nettsak)
17. september 2020

Hovedoppgjøret 2020: Enighet i forhandlingene for ansatte i vaskeri- og renseribransjen

– Selv om resultatet fra dette oppgjøret ifølge NHOs regnemaskiner er høyere enn frontfaget, så er det ikke tilfredsstillende, de ansatte i denne bransjen fortjener så mye mye mer, sier forhandlingsleder Ommund Stokka.

FB_logo_bilde
17. september 2020

Klubber gis mulighet til å overføre kortkursmidler til neste år

Arbeidsutvalget i Industri Energi innvilget denne uka en søknad fra Alnor Kjemiske fagforening om å overføre kortkursmidler fra 2020 til 2021 på grunn av korona-situasjonen. I tillegg gis også andre klubber denne muligheten.

Overrekking krav - redigert
17. september 2020

Hovedoppgjøret 2020: Forhandlingene i gang på overenskomsten for vaskerier og renserier

Forhandlingene mellom Industri Energi og Norsk Industri for ansatte på vaskerier og renserier startet torsdag formiddag.

Frode Alfheim - elektrokjemisk - fb-utlisting
16. september 2020

Hovedoppgjøret 2020: Enighet i forhandlingene på elektrokjemisk

– Vi er fornøyde med at vi kom i mål med et oppgjør som regulerer lønnssatser og skifttillegg i tråd med rammene fra frontfaget, samtidig som det gir oss viktige tariffpolitiske gjennomslag, sier forhandlingsleder Frode Alfheim.

Egil Andre Aas.jpg (large)
14. september 2020

Hovedoppgjøret 2020: Brudd i statsoppgjøret

LO Stat, YS Stat, Unio og Akademikerne brøt mandag ettermiddag forhandlingene i hovedoppgjøret i staten. Oppgjøret havner nå på Riksmeklerens bord. Industri Energi har i overkant av 80 medlemmer i staten.

2020 09 14 - Elektrokjemisk forhandlingsutvalg2
14. september 2020

Hovedoppgjøret 2020: Forhandlingene på elektrokjemisk er i gang

Forhandlingene mellom Industri Energi og Norsk Industri på elektrokjemisk overenskomst startet mandag formiddag. Det er satt av to dager til forhandlingene.

Frode Alfheim
14. september 2020

Bra at bare Statnett kan eie og drifte utenlandskabler til og fra Norge

Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi mener det er bra at man en gang for alle får slått fast at det bare er Statnett som kan eie og drifte utenlandskabler til og fra Norge.

Leif Gunnar Rottem
10. september 2020

Industri Energi lanserer ny serie med undervisning på nett

-Korona-situasjonen har endret hverdagen for mange av oss, men behovet for kursing og oppdatert kunnskap stopper ikke, sier kurskoordinator Leif Gunnar Rottem i Industri Energi. Derfor har forbundet opprettet en ny serie med kurs på nett. Disse kalles OnsdagsWeb1 og vil foregå onsdager mellom klokken 09.00 og kl. 11.00.

Erling Holmefjord
9. september 2020

Plastarbeidere i Sandefjord krever tariffavtale – 17 kan bli tatt ut i streik

17 ansatte har fremmet krav om tariffavtale ved plastbedriften Kingspan VPI i Sandefjord. Etter drøye to timer i mekling tirsdag, ble den utsatt med tre uker, til 29. september.
– Vi har over tid jobbet med å organisere hele den kjemisk-tekniske plastbransjen, og én av de relativt store bedriftene er Kingspan Vestfold Plastindustri, sier leder av arbeidslivsavdelingen i Industri Energi, Erling Holmefjord.

Lill Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi. Foto AEH
8. september 2020

Hovedoppgjøret 2020: Brudd i sokkelforhandlingene

Industri Energi har brutt sokkelforhandlingene med Norsk olje og gass. – Arbeidsgiverne viser ingen vilje til å imøtekomme verken tekniske eller økonomiske krav. Vi ser oss derfor nødt til å bryte forhandlingene, sier nestleder i Industri Energi, Lill-Heidi Bakkerud.

FB_logo_bilde
8. september 2020

Sjekk og oppdater din kontaktinformasjon på Min Side

Som en del av gjennomføringen av forhandlingene er det viktig for oss å kunne dele informasjon med våre medlemmer. For at vi skal holde deg oppdatert på utviklingen i forhandlingene om din lønn og dine arbeidsvilkår, trenger vi at du oppdaterer din kontaktinformasjon.

1 2 3 4 145