Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

maersk interceptor forside
19. februar 2021

Skal kjempe med nebb og klør for norske arbeidsplasser i Maersk

Riggselskapet Maersk Drilling vil flytte jobber fra Stavanger til Polen. –Det er uforståelig og uakseptabelt. Vi skal kjempe med nebb og klør for å beholde jobbene i Norge, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi og klubbleder Frode Larsen.

Kontrollsentralen Sola
16. februar 2021

Uholdbart av statsråd Hareide å vise til kostnadsbesparelser i Avinor

-Kostnadsbesparelser som følge av koronapandemien må ikke brukes som unnskyldning for å svekke helikoptersikkerhet og beredskap på kontinentalsokkelen, sier Henrik Fjeldsbø, leder i LO helikopterutvalg og forbundssekretær i Industri Energi.

Bilde av nestleder Terje Valskår, Industri Energi
16. februar 2021

Innskjerpede innreiseregler gjør at dagpendlere fra Sverige står uten inntekt

Innskjerpede innreisereglene til Norge gjør at tusenvis av dagpendlere fra grensenære områder i Sverige ikke lengre kommer seg på jobb og heller ikke får utbetalt lønn. -Regjeringen må ta ansvar og sørge for økonomiske støtteordninger for dagpendlerne, sier nestleder Terje Valskår i Industri Energi.

IA-avtalen Hoved
15. februar 2021

IA-avtalen skal bidra til å øke sysselsettingen

Partene i avtalen om inkluderende arbeidsliv (IA-avtalen) er enige om å skape et arbeidsliv med plass til alle, gjennom å forebygge sykefravær og frafall, og på denne måten bidra til å øke sysselsettingen.

DCIM116GOPRO
11. februar 2021

Åpen høring i Stortinget: -Arbeidsdykking er risikofylt og trenger helhetlig regulering

Industri Energi deltok torsdag i åpen høring i Stortinget om arbeidsmiljølovens anvendelse for yrkesdykking. - Arbeidsdykking er risikofylt og trenger helhetlig regulering, sier områdeleder Ommund Stokka i Industri Energi.

Leder Frode Alfheim i Industri Energi er forberedt på tøffe  forhandlinger.
11. februar 2021

Industri Energi forventer en perspektivmelding som viser hvordan flere kan få arbeid

Fredag legger regjeringen frem den koronautsatte Perspektivmeldingen. Frode Alfheim, forbundsleder i Industri Energi, mener regjeringen må peke ut en troverdig vei for å få langt flere ut i arbeid.

panel event cover utkast (003)
10. februar 2021

Hvordan skal vi bli best på å skape grønne industriarbeidsplasser?

Industri Energi mener Norge skal bli verdens beste på å skape nye grønne industriarbeidsplasser. Torsdag utfordrer vi Iselin Nybø, Jonas Gahr Støre og Jan Christian Vestre på hvordan Norge skal lykkes med framtidens eksport.

50641198036_215bc2a5a5_k
8. februar 2021

Prosessindustrien kan doble eksportverdien innen 2030

En intensivert industrisatsing kan doble eksportverdien fra prosessindustrien og samtidig halvere utslippene innen 2030, ifølge den ferske Prosess 21-rapporten. - Vi må gripe denne muligheten, sier forbundsleder Frode Alfheim.

West Bollsta
6. februar 2021

«We’re doing everything we can to improve the corona situation for our members»

The Corona situation, infection control and the many restrictions combined, makes for a very demanding situation for our members. Deputy leader in Industri Energi, Lill-Heidi Bakkerud, says: "We want you to know that we are doing everything in our power to improve the situation for you".

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
5. februar 2021

-Vi gjør alt i vår makt for å bedre koronasituasjonen for våre medlemmer

Koronasituasjonen og en rekke smittevernrestriksjoner er svært krevende for mange av våre medlemmer. –Dere skal vite at vi gjør alt vi kan for å bedre situasjonen for dere, sier Lill-Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi

Rapportene
4. februar 2021

Presenterte rapporter som viser at oljeindustrien skaper arbeidsplasser og kutter utslipp

Ferske rapporter fra KonKraft viser hvordan oljeindustrien skaper arbeidsplasser og kutter utslipp. Koronapandemien til tross, det var positive forventninger som preget lanseringen av de to rapportene.

SIkorsky S92 lander på Ekofisk
3. februar 2021

Reell fare for at helikoptersikkerheten blir svekket, hvis kontrollsentralen flyttes fra Sola

-Vi kan slå fast at det er reell fare for at offshore helikoptersikkerhet og beredskap svekkes hvis kontrollsentralen blir flyttet fra Sola til Østlandet. Vi er derfor sterkt imot en slik flytting, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi og leder i LO helikopterutvalg Henrik Fjeldsbø.

1 2 3 4 154