Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

eldre-mann-og-ung-sonn-adobestock_184294461
17. november 2020

Mer pensjon for pengene med LO

Snart har LO-medlemmer i privat sektor mulighet til å samle sin pensjonsopptjening fra nåværende og tidligere jobber i egen pensjonskonto fra LOfavør.

FB_logo_bilde
17. november 2020

Industri Energi works continuously for improving solutions for members who have to stay in hotel quarantine

-We are constantly working to come up with better solutions for our members who currently must be quarantined before going to work, says deputy leader Lill-Heidi Bakkerud in Industri Energi.

Lill Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi. Foto AEH
16. november 2020

Industri Energi jobber kontinuerlig for bedre løsninger for medlemmer som må sitte i hotellkarantene

–Vi står på hele tiden for å komme fram til bedre løsninger for medlemmene våre som i dag må i karantene før de skal på jobb, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi.

Wissair A320
6. november 2020

Industri Energi Equinor oppfordrer til boikott av Wizz Air

Den største fagforeningen for operatørselskaper i Norge med 5000 aktive medlemmer, Industri Energi Equinor, oppfordrer i en fersk uttalelse til boikott av Wizz Air.

Forhandlinger bransjeavtalen
2. november 2020

Hovedoppgjøret 2020: Grunnlaget er lagt for lokale forhandlinger for landansatte i olje- og gassindustrien

Industri Energi og Norsk olje og gass kom mandag kveld i havn med de sentrale forhandlingene om bransjeavtalen. Men reelle lokale forhandlinger må fullføres før en ny avtale signeres.

Asle Reime
2. november 2020

Full seier i bonussaken i Høyesterett

Høyesterett har gitt Industri Energi fullt medhold i den prinsipielt viktige saken om at innleide skal ha samme lønn som fast ansatte. -En svært viktig dom, helt i tråd med likebehandlingsprinsippet, sier områdeleder Asle Reime i Industri Energi.

Bransjeavtalen
2. november 2020

Hovedoppgjøret 2020: Forhandlingene for landansatte i olje- og gassindustrien har startet

Tarifforhandlingene mellom Industri Energi og Norsk olje og gass om bransjeavtalen for landansatte i olje- og gassnæringen startet mandag formiddag i Stavanger.

Svensson_profile_w_sign
30. oktober 2020

Åpent for nominasjoner til neste års Arthur Svensson-pris

Vi inviterer tillitsvalgte og ansatte i norsk og internasjonal fagbevegelse til å nominere kandidater til Arthur Svenssons internasjonale pris for faglige rettigheter. Fristen er 1. januar.

Espen Bjørklund 1
28. oktober 2020

200 yrkesdykkere krever at arbeidsmiljøloven må gjelde for all yrkesdykking i Norge

Industri Energi overleverte onsdag et opprop til statssekretær Vegard Einan i Arbeids- og sosialdepartementet der 200 yrkesdykkere krever at arbeidsmiljøloven må gjelde for all yrkesdykking i Norge.

Landbase forhandlinger
27. oktober 2020

Hovedoppgjøret 2020: Enighet i forhandlingene om landbaseavtalen

Industri Energi kom tirsdag kveld til enighet med Norsk olje og gass i forhandlingene om landbaseavtalen. – Vi har fått på plass et godt oppgjør og fått gjennomslag for en rekke viktige endringer i overenskomsten, sier Lill-Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi.

DSC_1007
27. oktober 2020

Hovedoppgjøret 2020: Forhandlingene om landbaseavtalen har startet

Tarifforhandlingene mellom Industri Energi og Norsk olje og gass om landbaseavtalen startet tirsdag formiddag i Stavanger. –Vi forventer et godt oppgjør i tråd med frontfaget, sier Lill-Heidi Bakkerud, nestleder i Industri Energi.

Asle Reime
26. oktober 2020

Hovedoppgjøret 2020: Enighet om Laerdal-avtalen

Industri Energi og Norsk Industri kom mandag ettermiddag til enighet i forhandlingene om Laerdal-overenskomsten. –Vi har fått et godt resultat og styrker også topartssamarbeidet ved bedriften, sier områdeleder Asle Reime i Industri Energi.

1 2 3 4 5 6 152