Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Kartverket.no
8. april 2015

Knusende seier for medlem mot Conoco Phillips

-Vi er særdeles godt fornøyd med dommen i Stavanger tingrett som etter vårt syn er en riktig og viktig dom, sier advokat Karianne Rettedal i Industri Energi.

8. april 2015

Fotball til arbeidsfolket i Grenland

Når det braker løs med Odd-Stabæk i Skien i Tippeligaen søndag 12.april, er Industri Energi Forum Telemark på plass sammen med forbundet sentralt.

7. april 2015

Søknadsfrist haustbrigade 5. mai

I 2015 sender Latin-Amerikagruppene (LAG) to solidaritetsbrigadar til Brasil. Kvar brigade varer i eit år, der første semester inneber førebuing i Norge og opphald i Brasil og det siste informasjonsarbeid i Norge.

2. april 2015

Gratis foredrag om dine rettigheter i arbeidslivet

Skal bedriften din nedbemanne? Kjenner du dine rettigheter som innleid? Industri Energi inviterer til to høyaktuelle foredrag i Stavanger, 21. og 28. april. Foredragene er gratis og alle er velkomne.

1. april 2015

SeaBird legg seg flate etter seismiske undersøkingar i Vest-Sahara

-Vi legger oss flate og endrer rutinene for at dette ikke skal skje igjen. Det føles veldig ubehagelig å ha vært med på å støtte en okkupasjonsmakt,seier administrerande direktør Dan Reynolds i SeaBird til Ny Tid i dag.

31. mars 2015

Selvstendig, men ikke alene

Like før jul lanserte Industri Energi et eget medlemskap for selvstendig næringsdrivende.
-Tanken er å gi støtte, kraft og løfte selvstendig næringsdrivende, i tråd med vårt slagord: Selvstendig, men ikke alene, skriver forbundsleder Leif Sande.

31. mars 2015

Mange fordeler som medlem av Industri Energi Selvstendig

Vi har tatt en prat med et av våre nye selvstendig medlemmer, Thomas Jåtog-Hansen. Som medlem i Industri Energi får Jåtog-Hansen tilgang til en rekke medlemsfordeler som sparer ham for tid og penger. Slik at han kan konsentrere seg om jobben.

31. mars 2015

Hva kan Industri Energi hjelpe deg som selvstendig næringsdrivende med?

Selvstendig næringsdrivende kan ofte møte på utfordringer som kan være vanskelig å takle alene. Som Industri Energi -medlem får du juridisk rådgivning som en del av medlemskapet.

31. mars 2015

Nyhetsbrev med råd, nytte og tilbud

Industri Energi innfører nå nyhetsbrev til medlemmer, tillitsvalgte og andre som jevnlig ønsker å motta nyheter, råd, tips og nyttig informasjon og tilbud fra Industri Energi.

30. mars 2015

LOs olje- og gasskonferanse 2015

Sett av datoene 28.-29. oktober. Da går LOs olje- og gasskonferanse 2015 av stabelen i Bergen.

30. mars 2015

Engelskkurs for tillitsvalgte i Yorkshire

Tillitsvalgte i Industri Energi som ønsker å gå på engelskkurs i Yorkshire må melde seg på innen fristen 10. april. Årets to kurs går i oktober og november i regi av AOF Norge.

1 131 132 133 134 135 142