Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

DSC_0190
28. januar 2015

Historisk streik i Norge

Det er anslått at 1,5 millioner mennesker gikk til politisk streik onsdag mot regjeringens foreslåtte endringer av arbeidsmiljøloven. Det var markeringer på 120 steder i hele landet, fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør.

28. januar 2015

Spørsmål og svar om den politiske streiken

I dag går en samlet fagbevegelse til politisk streik mot regjeringens forslag til endringer i arbeidsmiljøloven. Her har vi samlet en liste over spørsmål og svar om streiken.

27. januar 2015

Mobiliserer til streik

Stemningen var god da en gjeng fra Industri Energi stilte på Heliporten i Bergen i dag for å informere om den politiske streiken som arrangeres på onsdag mellom klokken 14.00 og 16.00. Det vil bli markeringer i hele landet, både på land og ute på sokkelen.

27. januar 2015

Tusenvis av offshoreansatte skal streike

Streiken mot regjeringens forslag til endringer i arbeidsmiljøloven onsdag skal også markeres på sokkelen.
- Klubbene som er på installasjonene til blant annet BP, ConocoPhillips og Statoil, skal demonstrere og opplyse om hva dette egentlig innebærer, sier forbundssekretær Christopher Birknes til Stavanger Aftenblad.

23. januar 2015

Nytt nummer av OljeArbeideren

Årets første nummer av Oljearbeideren er ute.
I dette nummeret kan du lese om :
- Får erstatning for ulovlig innleie
- Varsler streik i Rowan
- Vil jobbe mindre for å unngå oppsigelser
- Verdens største jackuprigg til norsk sokkel

23. januar 2015

Rettsaker i kø mot Statoil

Flere tidligere Statoil-ansatte aksepterer ikke at de har mistet jobben i selskapet. Nå står rettsakene i kø for Industri Energi som går til sak mot Statoil på vegne av medlemmer som vil beholde jobben.

21. januar 2015

Presentasjonskurs på engelsk

2. februar arrangerer Industri Energi et helt nytt engelskkurs for sine medlemmer. Kurset går over 2 dager i Stavanger og skal hjelpe deg i å holde en presentasjon, legge frem en idé eller et forslag på engelsk.

21. januar 2015

Leif Sande tildelt NPF-prisen

Forbundslederen i Industri Energi ble tirsdag kveld tildelt oljebransjens høyeste utmerkelse for sin langvarige innsats for petroleumsindustrien og dens arbeidstakere.

19. januar 2015

-Oljeanalytikere forstår ikke offshoreturnus

Oljeanalytikere forteller om latter når utlendinger får høre om de norske offshoreordningene. Forbundsleder Leif Sande ler av analytikerne «som kan si noe så dumt» skriver nettstedet dinkollega.no.

19. januar 2015

Hengt ut som streikebrytere

Medlemmer i Mosjøen Kjemiske Fagforening (MKAF), som er en del av fagforbundet Industri Energi, er hengt ut som streikebrytere av Mosjøen Transportarbeiderforening (MTAF).
-Det er så alvorlig at det ikke kan stå uimotsagt, sier Rune Krutå, leder av MKAF.

18. januar 2015

Spørsmål og svar om den politiske streiken

28. januar går en samlet fagbevegelse til politisk streik mot regjeringens forslag til endringer i arbeidsmiljøloven. Her har vi samlet en liste over spørsmål og svar om streiken.

1 144 145 146 147 148 149