Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

21. januar 2015

Leif Sande tildelt NPF-prisen

Forbundslederen i Industri Energi ble tirsdag kveld tildelt oljebransjens høyeste utmerkelse for sin langvarige innsats for petroleumsindustrien og dens arbeidstakere.

19. januar 2015

-Oljeanalytikere forstår ikke offshoreturnus

Oljeanalytikere forteller om latter når utlendinger får høre om de norske offshoreordningene. Forbundsleder Leif Sande ler av analytikerne «som kan si noe så dumt» skriver nettstedet dinkollega.no.

19. januar 2015

Hengt ut som streikebrytere

Medlemmer i Mosjøen Kjemiske Fagforening (MKAF), som er en del av fagforbundet Industri Energi, er hengt ut som streikebrytere av Mosjøen Transportarbeiderforening (MTAF).
-Det er så alvorlig at det ikke kan stå uimotsagt, sier Rune Krutå, leder av MKAF.

18. januar 2015

Spørsmål og svar om den politiske streiken

28. januar går en samlet fagbevegelse til politisk streik mot regjeringens forslag til endringer i arbeidsmiljøloven. Her har vi samlet en liste over spørsmål og svar om streiken.

16. januar 2015

Enorm pågang til arbeidsmiljøkonferanse i Kristiansand

Torsdag arrangerte LO Stat og distriktskontoret til LO i Agder seminar om arbeidsmiljøloven og de blå-blå endringsforslagene. Seminaret vakte så stor interesse at Distriktssekretær Odd Helge Henriksen i LO Stat måtte stanse påmeldingen to dager før seminaret da 230 hadde meldt seg på.

15. januar 2015

-Oljeselskapene må tenke langsiktig

-Oljeindustrien må tenke langsiktig og ha fokus på tidskritiske ressurser, sier nestleder Frode Alfheim i Industri Energi.

14. januar 2015

Manifest årskonferanse 2015

Manifest Årskonferanse samler 3. mars rundt 1000 deltakere på Sentrum Scene fra hele landet. Lokale tillitsvalgte i Industri Energi oppfordres til å delta.

14. januar 2015

Krever at Nationaltheateret kutter Israel-samarbeid

Industri Energi, Musikernes fellesorganisasjon, Fagforbundet og Norsk Folkehjelp er blant organisasjonene som demonstrerer før Nationaltheatrets premiere av stykket «Vi tygger på tidens knokler» i morgen, 15. januar klokken 18.30.

14. januar 2015

Industri Energi arrangerer politikersamling

Industri Energi arrangerer politikersamling på Gardermoen, 10. - 11. mars for tillitsvalgte og medlemmer som er aktive politikere på lokal- og fylkesnivå, eller med sentrale verv.

12. januar 2015

Bevisstgjør om dieseleksos

HVO-nettverkforums brosjyre om dieseleksos er nå tilgjengelig i nettbutikken. – Vi ønsker å bevisstgjøre medlemmene om at dieseleksos er en risiko og opplyse om hvilke forhåndsregler folk kan ta, sier nettverkets leder Even Husa.

12. januar 2015

Konferanse og innkalling til årsmøte – Industri Energi Forum Møre og Romsdal

Avdelinger og klubber i Møre og Romsdal kan nå melde seg på årsmøte til Industri Energi Forum Møre og Romsdal. Årsmøte finner sted i Åndalsnes, den 19. – 20.mars. På programmet står blant annet arbeidsmiljøloven, AFP, utfordringene i vask og rens og i oljebransjen.