Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

18. juni 2020

Permitteringsperioden må utvides for å unngå masseoppsigelser i høst

Områdeleder Asle Reime i Industri Energi er klar på at permitteringsperioden snarest må utvides til 52 uker. –Hvis ikke risikerer vi masseoppsigelser utover høsten som følge av koronakrisen, sier han.

17. juni 2020

Fiskeripolitikken må skape aktivitet langs hele kysten, krever Industri Energi

-Fiskeripolitikk er mer enn ivaretakelse av fiskerne og fiskeredernes interesser. Fundamentet i fiskeripolitikken må være at det skal skapes aktivitet langs kysten, noe som også ettertrykkelig slås fast i deltakerloven, sa spesialrådgiver Arild Theimann i et møte med fiskeriminister Odd Emil Ingebrigtsen.

17. juni 2020

-Regjeringen må bruke norsk design i det nye regjeringskvartalet

- Norsk design holder internasjonal kvalitet og vinner priser utenlands. Nå bør regjeringen velge norsk når de skal bygge og pusse opp det nye regjeringskvartalet, krever Frode Alfheim, forbundsleder i Industri Energi.

12. juni 2020

Positivt dialogmøte med klima- og miljøministeren

Forbundsleder i Industri Energi, Frode Alfheim, tok opp en rekke viktige klima- og miljørelaterte saker forbundet jobber med i et dialogmøte med statsråd Sveinung Rotevatn (V) fredag ettermiddag.

11. juni 2020

-Svært gledelig at oljeselskapene nå leverer slik vi har krevd

Forbundsleder Frode Alfheim og klubblederne Ingard Haugeberg og Per Martin Labråthen i Industri Energi er strålende fornøyd med at Equinor og AkerBP torsdag presenterte et felles konsept for utbygging av Noaka/Krafla-området. -Det betyr at selskapene leverer i forhold til det vi har krevd, sier Alfheim.

10. juni 2020

Annerledes tildeling av Arthur Svensson-prisen

I dag skulle Barbara Figueroa fått utdelt Arthur Svensson-prisen på Rockefeller, men på grunn av korona-situasjonen måtte planene endres.

9. juni 2020

Industri Energi og Norsk Industri i samarbeid om kampanje som skal løfte norsk design- og ferdigvareindustri

Industri Energi og Norsk Industri lanserte mandag sitt nye samarbeidsprosjekt "Velg Norsk Design". Prosjektet er et samarbeid for å øke bevisstheten og kjennskapen om norsk design- og ferdigvareindustri.

8. juni 2020

Jubel for ilandføring i Finnmark

Klubbleder Håvard Pedersen for Industri Energi på Melkøya og ordfører i Hammerfest Marianne Sivertsen Næss jubler over flertallet på Stortinget for ilandføring av olje til Veidnes i Finnmark.

8. juni 2020

Industri Energi krever at nå må prosjektene settes i gang

Industri Energi er glad for at vi har fått på plass en tiltakspakke som skal sikre tusenvis av arbeidsplasser i oljeindustrien. - Nå må oljeselskapene være sitt ansvar bevisst og snarest sette i gang de nye prosjektene og sikre arbeidsplassene, krever forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

3. juni 2020

Hydrogenstrategien gir muligheter, men det forutsetter karbonfangst og -lagring

Industri Energi hilser velkommen en hydrogenstrategi for Norge, men den understreker noen klare utfordringer. - Strategien viser med all tydelighet at man må få opp farten på arbeidet med karbonfangst og -lagring (CCS) i Nordsjøen, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

1. juni 2020

Selskapet TIOS med symbolsk angrep på Industri Energi

–Selskapet TIOS forsøker seg på et symbolsk angrep mot oss og virkeområdet for våre offshoreavtaler. Men vi har opplevd liknende angrep før og vi skal vinne denne saken også, sier områdeleder Ommund Stokka i Industri Energi.