Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Ekofisk senter kompleks  Ekofisk-senteret Ekofisk 2/4  luftfoto
9. juni 2021

50 år siden produksjonen startet på Ekofisk

-Dette er en merkedag både for de ansatte på Ekofisk, for hele oljeindustrien og ikke minst for nasjonen, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi og Eirik Birkeland, leder i Ekofisk-komiteen.

Barbro
3. juni 2021

Har du søkt utdanningsstipend?

LOs utdanningsfond ble opprettet for å støtte opplæringstiltak og kompetanseutvikling for medlemmer i LO. -Dette er en medlemsfordel til våre medlemmer og nå har den blitt enda bedre sier Barbro Auestad, områdeansvarlig i Industri Energi.

OA5 kopi
2. juni 2021

Ny utgave av Oljearbeideren er ute nå

Ny utgave av Oljearbeideren er ute nå (05-21). I denne utgaven kan du lese at Industri Energi og en rekke samarbeidende organisasjoner har lansert en plattform for en framtidsretta energi- og industripolitikk. Hensikten er å bidra med løsninger som forener økt industrisatsing på land og sokkel med klimamålene.

0087497 - West Hercules in the Barents Sea - Photo Ole Jørgen Bratland - Statoil
2. juni 2021

Innkalt til mekling i riggoppgjøret 16. juni

Industri Energi er innkalt til mekling på flyteriggavtalen 16. juni. Hvis det ikke blir enighet i meklingen blir det streik på flyteriggområdet.

logo-industrienergi
1. juni 2021

Industri Energi Garanti: Ny strømavtale for Industri Energis medlemmer

I samarbeid med Fjordkraft lanserer vi nå en ny strømavtale, Industri Energi Garanti, for våre medlemmer. Samtidig slutter vi å selge og markedsføre avtalen vi har hatt i alle år, Topp 3 Garanti.

vaksine kopi
30. mai 2021

Stort potensial for eksport av norsk helseindustri

Helsenæringen kan med riktige rammebetingelser bli en betydelig eksportnæring for Norge. Det viser en ny rapport om helseindustriens eksportpotensial.

DSC_4506
27. mai 2021

Mellomoppgjøret 2021: Lønnsoppgjøret for oljeservice er i havn

Industri Energi kom sent torsdag kveld i havn med lønnsforhandlingene for ansatte innen oljeservice. - Vi er fornøyd med å ha oppnådd et resultat som er i tråd med rammen fra frontfaget, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi.

FB_logo_bilde
27. mai 2021

Mellomoppgjøret 2021: Ingen streik i statsoppgjøret

LO Stat er i havn med meklingen for statsansatte, dermed blir ikke våre medlemmer i Oljedirektoratet tatt ut i streik.

lavDSC_3615
27. mai 2021

Mellomoppgjøret 2021: Lønnsforhandlingene for møbelindustrien er i mål

Industri Energi og Norsk Industri er i mål med forhandlingene for ansatte i møbelindustrien. - Vi er ikke fornøyd med at minstelønnssatsen er så lav, sier forhandlingsleder Asle Reime i Industri Energi.

Trappebilde3
26. mai 2021

Lanserte plattform for en framtidsretta energi- og industripolitikk

Onsdag morgen lanserte Industri Energi og en rekke samarbeidende organisasjoner en plattform for en framtidsretta energi- og industripolitikk. Hensikten er å bidra med løsninger som forener økt industrisatsing med klimamålene.

DSC_4354
26. mai 2021

Mellomoppgjøret 2021: Lønnsforhandlingene for oljeservice har startet

Lønnsforhandlingene mellom Industri Energi og Norsk olje og gass for oljeserviceansatte startet onsdag formiddag i Stavanger. –Vi forventer et godt og rettferdig oppgjør, sier nestleder Lill-Heidi Bakkerud i Industri Energi.