Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

5. september 2019

Engasjerer seg politisk for å fremme oljearbeidernes interesser

Hovedtillitsvalgt i riggselskapet Seadrill, Arild Berntsen, har valgt å engasjere seg politisk for å fremme oljearbeidernes interesser. – For å ivareta våre medlemmer trenger vi flere tillitsvalgte i politikken, både sentralt og lokalt, sier han.

5. september 2019

Karbonfangst og -lagring (CCS) må bli ivaretatt i statsbudsjettet

– Allerede i 2020-budsjettet må det bli gitt et klart signal på at investeringen skal komme, og at det er økonomisk handlingsrom til dette, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

5. september 2019

Vi imøtegår feilaktige opplysninger om politisk støtte

Industri Energi har den seneste tiden fått en rekke meldinger fra våre tillitsvalgte i oljenæringen om at det går rykter om at LO anbefaler folk å stemme på Miljøpartiet de grønne (MDG). Det stemmer ikke.

Frode Alfheim
2. september 2019

– Jeg oppfordrer alle medlemmer til å stemme ved valget 9. september

– Det er viktig for demokratiet at folket stemmer ved valg. I kommune- og fylkestingsvalget 9. september har vi mange dyktige tillitsvalgte og medlemmer som stiller til valg i ulike partier, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

29. august 2019

Jobber du i en bedrift som lager engangsplast? Invitasjon til innspillsmøte i Oslo 6. september

Regjeringen etablerte i vår en arbeidsgruppe som skal innhente kunnskap og gi anbefaling om tiltak for å redusere miljøkonsekvensene av engangsprodukter av plast. Industri Energi er representert i denne gruppen, og nå inviteres også andre interessenter til å komme med innspill til arbeidet.

Amalie Norsk Folkehjelp forsidebilde
26. august 2019

Amalie Hilde Tofte fra Industri Energi valgt til 1. nestleder i Norsk Folkehjelp

– Det er en stor ære å få en slik posisjon i fagbevegelsens solidaritetsorganisasjon, sier Amalie Hilde Tofte etter at hun lørdag 24. august ble valgt til 1. nestleder på landsmøtet til Norsk Folkehjelp.

22. august 2019

Tillitsvalgte i Industri Energi gir innspill til nye læreplaner for yrkesfag

– Det er flott at det blir mer fokus på yrkesfagene. For min egen del, brenner jeg for yrkesfag og spesielt inn mot kjemi-og prosessfag, og det er derfor gledelig og registrere at interessen for å bli lærling i industrien er økende, sier Morten Ødegård, tillitsvalgt i Industri Energi Yara i Porsgrunn.

førstegangslån LOfavor
21. august 2019

Boliglån: Ny avtale gir bedre renter til medlemmene

LO og forbundene har nå fremforhandlet nye og lavere renter for medlemmene på boliglån. Førstegangskjøpere får en spesielt god deal med nominell rente på 2,25 prosent. Alle andre medlemsgrupper kommer også svært godt av den nye avtalen, og tilbys en rente fra 2,32 prosent.

Mette Nord og Frode Alfheim
20. august 2019

Fra Arendalsuka: For lettvint å gjemme seg bak EØS-avtalen. Det er norske politikere som bestemmer i Norge

– Debatten fikk klart og tydelig frem at vi har et stort handlingsrom innenfor EØS-avtalen. Dette er en avtale som tjener Norges befolkning svært godt, og som mange svartmaler i altfor stor grad, sier forbundsleder Frode Alfheim etter EØS-debatt som vi arrangerte under Arendalsuka.

20. august 2019

Industri Energi gir full støtte til de streikende ved Foodora i deres krav om tariffavtale

De ansatte sykkelbudene i Foodora har siden 2016 krevd tariffavtale. Arbeidsgiveren vil ikke innfri kravet om en avtale derfor streiker 102 sykkelbud fra i dag. Industri Energi gir de streikende full støtte!

1 2 3 4 136