Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

4. januar 2019

SpareBank 1 og DNB etablerer nytt skadeforsikringsselskap. Ingen betydning for deg som medlem i Industri Energi

Sparebank 1 Skadeforsikring leverer forsikringer du har som medlem i Industri Energi, blant annet innboforsikringen. Ved nyttår fusjonerte Sparebank 1 og DNO skadeforsikringsselskapene sine til ett selskap, Fremtind. Inntil videre er det ingen endringer du som medlem trenger å tenke på. Prisene er uendret og du melder skade på samme måte som før.

LOfavør-forsikringer
21. desember 2018

LOfavør Innboforsikring: Nytt navn, utvidet dekning for mobil og nettbrett

LOfavør Kollektiv hjem skifter navn til LOfavør Innboforsikring fra 1. januar 2019. Det er fortsatt Norges beste innboforsikring, og er en del av ditt medlemskap. Det er også noen endringer i vilkårene, som utvidet dekning for mobil og nettbrett.

DCIM100MEDIADJI_0153.JPG
21. desember 2018

ROCKWOOL i Moss investerer 340 millioner i grønn teknologi

Isoloasjonsprodusenten ROCKWOOL investerer i ny, miljøvennlig smelteovn til 340 millioner på fabrikken sin i Moss. Den nye ovnen vil kutte CO2-utslippene med hele 80 prosent. – Dette vil sikre arbeidsplasser lokalt og bidra til bedre miljø, sier hovedtillitsvalgt Snorre Leiros.

20. desember 2018

Kampen om Statoil og oljerikdommen, krakk og bankkrise: Bli med på møteserie i Stavanger

Perioden fra rundt 1970 til tidlig 90-tall var preget av dramatiske politiske kamper og avgjørelser som fikk enorm betydning for Norge og befolkningen. Gjennom fire møtekvelder i Stavanger fra 17. januar til 10. april får du muligheten til å høre historiene til tre av de viktigste aktørene fra denne perioden: Gunnar Berge, Arve Johnsen og Sigbjørn Johnsen.

18. desember 2018

Ny IA-avtale: Fortsatt full lønn under sykdom

– LO er fornøyd med at arbeidslivets parter har kommet til enighet om en ny IA-avtale for de neste fire årene. Dermed sikrer vi full lønn under sykdom, samtidig som vi videreutvikler virkemidlene for å få sykefraværet nedover, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen.

016
18. desember 2018

Milliardinvestering i Glencore Nikkelverk: – Kunne ikke fått en bedre julegave

Jubelen sto i høyt i taket hos de ansatte da Glencore Nikkelverk i Kristiansand nylig vedtok å investere 1,2 milliarder kroner i nytt kobberanlegg. Anlegget skal stå ferdig i 2022.
– Vi kunne ikke ha fått en bedre julegave, sier tillitsvalgt Cay Nordhaug i Nikkelverkets Arbeiderforening Industri Energi.

17. desember 2018

Tariffavtale på plass i Polarlift

Industri Energi har inngått landbaseavtalen for sine medlemmer i selskapet Polarlift i Hammerfest.

17. desember 2018

Helikopterutvalget blir LO Helikopter

De siste to årene har det vært diskusjoner mellom Industri Energi og LO Luftfart vedrørende å løfte Helikopterutvalget opp i LO. Nå var tiden inne og utvalget får økt styrke ved å representere 930.000 medlemmer.

Nisser på heliport
17. desember 2018

Offshore-nissene sprer julestemning på heliportene

Denne uken stiller våre egne nisser opp på heliportene på Sola, Kristiansund og Flesland for å spre glede til dem som skal jobbe offshore i jula.

1 2 3 4 122