Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

7. mars 2019

Norsk helikopterbesetning fikk Sikorskys pris for heltedåd

Helikopterprodusenten Sikorsky tildelte onsdag prisen «Winged-S Rescue Award» til besetningen på SAR-helikopteret på Statfjord som i fjor høst reddet to seilere under en storm i Nordsjøen. Det var Industri Energi-medlem og redningsmann Martin Jonsson som mottok prisen på Heli-Expo i Atlanta.

Eyvind-Mossige-113-e1551884270185-878x1024
6. mars 2019

Høyestrett har avvist anke fra Bristow i sak om virksomhetsoverdragelse: – En seier som vil få betydning for mange

Industri Energi førte sak for medlem som mistet jobben da Bristow overtok Equinor-kontrakt fra CHC Helikopter Service på Flesland. Etter seier i lagmannsretten i fjor og avvisning av anke fra Bristow, er det endelig klart at medlemmet både beholder jobben og får utbetalt 650.000 kroner.

Tannlegeforsikring Wenche G Hermansen hovedbilde. Foto: Privat.
5. mars 2019

– Tannhelseforsikringen fra LOfavør er en gavepakke

Industri Energi-medlem Wenche Gulestø Hermansen (54) har erfart at det gir både tannpine og slunken lommebok når smilet bokstavelig talt slår sprekker. Med LOfavør Tannhelseforsikring er det slutt på de dyre tannlegeutgiftene.

5. mars 2019

Feil skatt trukket av pensjonskompensasjon ordnet opp i hos Knutsen Offshore AS

Et påkrav fra Industri Energi ble nylig kvittert ut til medlemmenes tilfredshet etter at Industri Energi og Norges Rederiforbund ble enige om en felles forståelse av saken angående feil skatt trukket av pensjonskompensasjon.

25. februar 2019

Sealed Air legger ned bobleplast-produksjonen i Hedmark

I underkant av 30 personer mister jobben som følge av at Sealed Air legger ned produksjonen på Rudshøgda i Hedmark.

Bilde av Youngskvartalet
17. februar 2019

Youngskvartalet og Industri Energi vant Cityprisen 2019

Torsdag kveld ble Youngskvartalet og Industri Energi tildelt Cityprisen for 2019. Prisen deles ut årlig til utviklingsprosjekt som har levert noe ut over det vanlige til både gårdeier, brukere og omgivelsene. De nominerte kandidatene i år var Rift Colosseum, Østbanehallen og Youngskvartalet.

13. februar 2019

Industri Energi krever fast ansettelse for tidligere ROV-ansatte i Saipem

Det pågår nå en rettsak i Stavanger tingrett hvor 10 tidligere ROV-ansatte i Saipem Ltd Norway krever fast ansettelse i kraft av fortrinnsretten etter at de ble nedbemannet høsten 2017.

6. februar 2019

Ansatte har bidratt sterkt til glimrende driftsresultat for Equinor

Equinor kan vise til et glimrende resultat på 4,4 milliarder dollar for fjerde kvartal. – De ansatte har bidratt sterkt til effektivisering gjennom kontrollerte kostnadskutt, samtidig som en gjennomsnittlig oljepris på 71 dollar hjelper på humøret, sier tillitsvalgt leder Industri Energi Equinor, Per Martin Labråthen.

1. februar 2019

Industri Energi med klar melding til Ptil: Vi er bekymret for at nedleggelse av HFIS vil redusere sikkerheten

Industri Energi leverte torsdag en bekymringsmelding til Petroleumstilsynet om at nedleggelse av HFIS på Gullfaks vil svekke helikoptersikkerheten i Tampen-området nord i Nordsjøen.

1 2 3 4 125