Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

maersk interceptor forside
8. november 2019

Maersk-klubben sørger for at ingen mister jobben når rigg går i opplag

Det lønner seg å være organisert: Takket være godt fagforeningsarbeid fra Mærsk Ansattes Forening (MAF) er det ingen som mister jobbene sine når riggen Maersk Interceptor går i opplag i slutten av desember.

8. november 2019

Industri Energi viderefører kontoret i Brussel for å ivareta samarbeid og delta i europapolitikken

Geir Seljeseth, ny leder av Industri Energis Europakontor, samlet onsdag det norske miljøet i Brussel til fagseminar om EU.

Transocean tillitsvalgtsamling
8. november 2019

Første tillitsvalgkonferanse for den nye oljearbeiderforeningen i Transocean

Oljearbeiderforeningen i Transocean arrangerte denne uka sin første tillitsvalgtkonferanse siden riggselskapene Transocean, Songa og Ocean Rig ble slått sammen til ett selskap.

6. november 2019

NEL Hydrogen trenger nå 39 ansatte på Herøya til ny fabrikk

NEL Hydrogen trenger nå 39 ansatte til å bygge opp en ny fabrikk på Herøya i Porsgrunn, skriver Telemarksavisa. Dette er en kjærkommen mulighet for de 34 ansatte i REC Solar på Herøya som mottok den tunge beskjeden om at de står uten jobb fra desember. NEL vil så raskt som mulig rekruttere mange av de som var ansatt i REC Solar.

4. november 2019

Sterkere sammen: Støtt opprop for fengslet olje-fagforeningsleder!

Erlan Baltabay er fagforeningsleder for oljearbeidere i Kasakhstan. Han nå fengslet, for andre gang på kort tid. Baltabays forbrytelse er å ha kjempet for arbeidstakernes rettigheter. Myndighetene håper at vi har glemt ham. La oss vise at de tar feil – bli med på e-postkampanje for å løslate Baltabay.

31. oktober 2019

Forhandlinger LO Stat: Utsetter avklaring av særalderspensjon i offentlig sektor

Forhandlingsfristen for alderspensjon for flere hundre tusen offentlig ansatte med særaldersgrense er utsatt. Partene er enige om at de trenger mer tid til å vurdere ulike modeller for nye særaldersgrenser i offentlig sektor.

30. oktober 2019

LO-spleiselag mot høyreekstremisme fortsetter

Hele 16 forbund blir med på fortsettelsen av samarbeidsavtalen LO-familien har med Antirasistisk Senter.

Frode A Industri 19
30. oktober 2019

– Skal vi omstille landet og fortsatt ha et velferdssamfunn, så trenger vi industri i Norge!

I en debatt på konferansen Industri 2019 påpeker forbundsleder Frode Alfheim at all industri er omdiskutert og at industrien derfor må produsere stadig renere. – Samtidig, hvis vi skal lykkes med å omstille landet og fortsatt ha et fungerende velferdssamfunn, så må vi ha industri i Norge, sier han.

kinax
30. oktober 2019

Styrker samarbeidet med kinesisk fagbevegelse

Mange kinesiske selskap eier bedrifter i Norge, og norske bedrifter investerer i Kina. Derfor har vi lenge samarbeidet med kinesisk fagbevegelse. Nylig ble samarbeidsavtalen vår fornyet og utvidet.

Cay Nordhaug Industri 19
29. oktober 2019

Stort potensial for grønne industriinvesteringer i Norge

Hovedtillitsvalgt Cay Nordhaug og direktør Nils Gjelsten presenterte Glencore Nikkelverk sin investering i verdens reneste kobberproduksjon på konferansen Industri 2019 i Bodø.

Hans-Christian Gabrielsen Industri19
29. oktober 2019

LO-lederen ønsker mer entusiasme for klimaløsninger blant industriarbeiderne

-LO er opptatt av at norsk industri skal være i front og bidra til gode løsninger for å redde verden fra en global klimakrise. Da trenger vi enda mer entusiasme blant de som jobber i industrien, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen på konferansen Industri 2019 i Bodø.

1 2 3 4 5 143