Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Karianne Rettedal
10. mai 2019

Industri Energi anker dom om ulovlig innleie i Lundin

Industri Energi tapte nylig en sak i tingretten der et medlem krevde fast jobb i Lundin etter å ha vært innleid til Edvard Grieg-plattformen i nesten fire år. Industri Energi vil anke dommen til lagmannsretten.

9. mai 2019

Det har vært tekniske problemer med pensjonstelefonen i dag – ring på nytt!

På grunn av tekniske problemer har ikke pensjonstelefonen fungert som den skal i dag, og alle som har prøvd å kontakte dem uten hell oppfordres til å ringe på nytt.

7. mai 2019

Forventer godt lønnsoppgjør for sokkelansatte

Forhandlingene mellom Industri Energi og Norsk olje og gass for operatør-, boring- og forpleiningsansatte startet tirsdag ettermiddag. Det er satt av to dager til forhandlingene.

Barbro Auestad på HMS-konferansen 2018
7. mai 2019

Fortsatt ledige plasser på HMS-konferansen

Områdeleder Barbro Auestad oppfordrer tillitsvalgte og verneombud i Industri Energi å melde seg på HMS-konferansen 4-5. juni på Sola, utenfor Stavanger. – Konferansen begynner å fylles opp, men vi har ennå ledige plasser, sier Auestad.

1. mai2
1. mai 2019

God 1. mai!

Gratulerer med dagen! Årets 1. mai-slagord er "Sterkere fellesskap". Forbundsleder Frode Alfheim er hovedtaler i Florø og holder appell i Svelgen i Bremanger.

30. april 2019

Brudd i statsoppgjøret

LO Stat brøt tirsdag kveld forhandlingene med staten i årets mellomoppgjør. Partene må nå møtes hos Riksmekleren som får oppgaven med å hindre streik i statlig sektor. Våre medlemmer i Oljedirektoratet, Petroleumstilsynet og Høgskolen på Vestlandet er omfattet av denne forhandlingen.

30. april 2019

Kransenedleggelse for omkomne oljearbeidere i Stavanger

Det vil også i år bli en stille markering i Stavanger den 1. mai for å hedre de som har omkommet i oljerelaterte ulykker.

29. april 2019

1. mai-aksjon: Demokrati på spill – organisasjonsfriheten i fare

Folk forandrer verden: Demokrati på spill - organisasjonsfrihet i fare er slagordet til Norsk Folkehjelps 1. mai-aksjon.

29. april 2019

Industri Energi støtter de streikende pilotene i SAS

Industri Energi støtter Norsk Flygerforbund og de streikende pilotenes kamp i SAS for forutsigbare turnusordninger og for tetting av lønnsgap.

Fraser
26. april 2019

Industri Energi og Norsk Rederiforbund inngikk forlik om kompetanseutvikling

Partene inngikk forlik i en sak om tolkning av Flyteriggavtalen og kompetanseheving.  

1 2 3 4 5 6 132