Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

9. november 2018

Stort potensial i nord, men krevende å få nok kvalifisert arbeidskraft

Det er et betydelig vekstpotensial for en rekke næringer i nord fram mot 2040. Det viser en fersk rapport utført av Sintef. -Utfordringen vil være å få tak i nok kvalifisert arbeidskraft, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

8. november 2018

Kraftfull demonstrasjon foran Stortinget for pensjon fra første krone

-Hele fagbevegelsen er krystallklar på at pensjon må gjelde fra første krone også i privat sektor, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.
En kraftfull demonstrasjon samlet anslagsvis nærmere 1000 fagorganiserte foran Stortinget, torsdag 8.november.

8. november 2018

Industri Energi takes part in international trade union mission to Kazakhstan

The Arthur Svensson foundation and Industri Energi will take part in an international mission next week to Kazakhstan.
Earlier this year the independent trade union movement of Kazakhstan was awarded with the Arthur Svensson International Prize for Trade Union Rights.

8. november 2018

Norcem kan bli første sementfabrikk med fullskala karbonfangstanlegg

Norcem kan bli den første sementfabrikken i verden som får et fullskala karbonfangstanlegg. -En gjennomføring av prosjektet vil sikre arbeidsplassene ved Norcem i Brevik for all framtid, sier hovedtillitsvalgt Tom Jacobsen i Industri Energi til Porsgrunn Dagblad.

2. november 2018

Hva er LO Selvstendig?

LO Selvstendig skal være et kompetanse- og samarbeidsorgan som skal bidra til å styrke kompetansen og samarbeidet i og mellom LOs forbund for denne medlemsgruppen samt utvikle tilbudet til selvstendig næringsdrivende medlemmer i LOs forbund.

1. november 2018

Delegasjonsbesøk fra Russland med fokus på digitalisering

Som et ledd i Industri Energi sin samarbeidsavtale med det russiske oljearbeiderforbundet Rogwu var en delegasjon fra Rogwu og ansatte i Gazprom Neft i Norge 15-19. oktober.

31. oktober 2018

21 mister jobben ved Nor Tekstil i Lier

Forrige uke ble det kjent at 21 ansatte ved Nor Tekstil i Lier blir sagt opp. Forbundssekretær Charlotte Dyrkorn i Industri Energi sier forbundet bistår medlemmer som vil bestride oppsigelsen.

Frode Alfheim
30. oktober 2018

-Vi trenger et Team Norway i europapolitikken

Forbundsleder i Industri Energi, Frode Alfheim, understrekte i møte med næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) forrige uke at fagbevegelsen, industrien og myndighetene må stå sammen om viktige næringspolitiske saker i EU.

24. oktober 2018

Omdømmet til oljeindustrien må styrkes, samtidig som sikkerheten ivaretas

-Vi må styrke omdømmet til petroleumsindustrien. Det forutsetter at både sikkerheten og partssamarbeidet blir ivaretatt, sa forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi på Petroleumstilsynets topplederkonferanse i Stavanger.

23. oktober 2018

-Ungdom bør motiveres til å ta industriell utdanning

-Vi må motivere ungdommen til å søke industriell utdanning. Industrien kommer til å få et voldsomt trykk de kommende årene og er helt avhengig av bra folk, sa forbundsleder Frode Alfheims tale til Industri Energis ungdomskonferanse.

Ungdomskonferansen 2018
22. oktober 2018

Industri Energi Ung tar opp kampen mot diskriminering av LHBT-personer på arbeidsplassen

– Mange opplever en økning i negative kommentarer om skeive personers legning på jobb og i kaffepausene. Nå er det viktig å få et bredere fokus på likestilling, som også inkluderer LHBT-personer, sa Håvard Mareno Gauslaa fra Aker BP.

1 3 4 5 6 7 122