Industri Energi

Sterkere sammen: 56000 medlemmer og 3000 tillitsvalgte

Nyheter

Ann Ørjebu på Ungdomskonferansen 2019
20. oktober 2019

Tidligere leder inspirerte deltakerne på Ungdomskonferansen

Tidligere leder i ungdomsutvalget, nå offshorearbeider, Ann Ørjebu (32) holdt søndag et inspirerende innlegg på Ungdomskonferansen om hvorfor vi trenger industri i Norge og hvorfor ungdom skal engasjere seg i fagbevegelsen.

Charlotte Sæbjørnsen
19. oktober 2019

Charlotte Sæbjørnsen ny leder i Industri Energi Ung

Charlotte Sæbjørnsen (26 år) fra Elkem Bremanger ble på Ungdomskonferansen lørdag valgt som ny leder for det sentrale ungdomsutvalget i Industri Energi.

Frode Alfheim Ungdomskonferansen 2019
18. oktober 2019

Oppfordrer ungdom å engasjere seg og være stolte av norsk industri

– Som medlemmer i Industri Energi representerer dere næringer som står for 80 prosent av verdiskapingen i Norge. Det fører med seg klimautslipp, noe som gjør at vi er omdiskutert. Men vi må gå inn i den debatten med stolthet, sa forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi under åpningen av Ungdomskonferansen fredag ettermiddag.

18. oktober 2019

NR-forum opplever stadig høyere boreaktivitet på norsk sokkel

-Det er ingen tvil om at riggbransjen opplever høyere aktivitet enn på lenge. Det ansettes mye folk og enkelte selskaper rapporterer at det er vanskelig å få tak i nok kvalifisert arbeidskraft, sier Bår Inge Pedersen som er leder i Industri Energis NR-forum.

Arild Theimann høring statabudsjettet 2020
17. oktober 2019

Høring på statsbudsjettet 2020: Regjeringen må få en større andel av befolkningen i jobb

Andelen sysselsatte i befolkningen går ned. Industri Energi ga tydelig beskjed om at regjeringen må ta tak i dette under høringen i arbeids- og sosialkomiteen.

17. oktober 2019

Høring statsbudsjettet 2020: Gledeleg med økt studiestøtte, men uroa over gjeldsbyrda

-Det er gledeleg at Regjeringa foreslår opptrapping i studiestøtte på 11 månader. Samstundes er me bekymra for den stadig større gjeldsbyrda studentane har ved slutten av utdanninga, seier Michal Jan Warecki, leiar av studentutvalget i Industri Energi.

16. oktober 2019

Statsbudsjettet 2020: Høringsuttalelse til næringskomiteen

Industri Energi er skuffet over at regjeringen ikke setter av nok penger til å investere i klima- og teknologitiltak i industrien – samtidig som avgifter økes. Vi mener og det er helt feil å øke nettleien. Det er bra at det jobbes videre med fangst og lagring av CO2, men nå er det viktig at myndighetene bestemmer seg for å satse fullt ut.

Herdis Rosland Eide og Per Holstein
16. oktober 2019

Industri Energi går til Arbeidsretten for å sikre lik lønn for likt arbeid i forpleiningen

-Gjennom flere år har ringevikarer i forpleiningen på norsk sokkel fått lavere lønn enn fast ansatte. Dette er lovstridig og vi tar nå saken til Arbeidsretten, sier klubblederne Herdis Rosland Eide og Per Holstein.

15. oktober 2019

Industri Energi opplever betydelig medlemsvekst innen flyteriggområdet

Industri Energi har de siste månedene drevet en organisasjonsoffensiv innen flyteriggområdet. - I samme periode har medlemstallet innen dette området økt med over 300, sier seksjonsleder for organisering Erling Holmefjord under oppstarten av NR-forums møte i Krakow.

Industri 19, industrikonferansen i Bodø
15. oktober 2019

Industri 2019 – industrikonferanse i Bodø 29.-30. oktober

"Industrielt toppmøte" i Bodø for alle som brenner for norsk kraftforedlende industri. Hit kommer blant andre Frode Alfheim, Cay Nordhaug og Geir Vollsæter fra våre egne rekker, i tillegg til topper fra den andre siden av bordet og en rekke fageksperter. Og ja – det er fortsatt mulig å melde seg på.

Ingrid Sølvberg
11. oktober 2019

Ingrid Sølvberg blir oljedirektør etter Bente Nyland

Sølvberg ble utnevnt av kongen i statsråd i dag, 11. oktober, som direktør i Oljedirektoratet. Olje- og energidepartementet har ikke fastsatt dato for når hun tiltrer i stillingen. –Jeg gratulerer Ingrid Sølvberg, og ser frem til et godt samarbeid, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

1 3 4 5 6 7 143