Fremtidens arbeidsmarked krever livslang læring

30. desember 2016
Vi er del av et spennende arbeidsliv som stadig er i endring. I tillegg kreves det at vi står lenger i arbeid enn før. Det stiller store krav til oss både når det gjelder fleksibilitet og omstillingsevne. Kanskje bør påfyll av kompetanse være et av våre nyttårsforsetter? spør Hilde Hermansen.

Mitt år som arbeidssøker

28. desember 2016
Flere titusener jobber har forsvunnet på grunn av oljenedturen de siste par årene. Mange kjenner på at framtiden ikke er like trygg og sikker lenger. Noen har vært uten jobb for første gang, har måttet søke andre jobber og opplevd avslag. En av dem er OSA-inspektør Bjørn Erik Poppe Thorsen.

Ingen jul uten norsk ferdigvareindustri

23. desember 2016
Det høres kanskje overfladisk og materialistisk ut: ingen jul uten norsk ferdigvareindustri. Men det handler om mer enn bare tingene i seg selv. Det handler om følelser, minner, tradisjoner og kulturarv. Dette er min historie om julen. Kanskje ligner den på din?

Internasjonal solidaritet i praksis

15. desember 2016
Industri Energi har to internasjonale rådgivere og mange er nysgjerrige på hva disse egentlig jobber med. Rådgiverne reiser mye og spørsmålet er om resultatene står i forhold til ressursbruken. Internasjonal rådgiver Ole-Kristian Paulsen gir et innblikk i hva jobben handler om og hvordan arbeidsdagene ser ut.