Brexit er langt fra over

12. januar 2021
Etter folkeavstemmingen i 2016 har veien frem mot en avtale om Storbritannias uttreden av Den europeiske union (EU) vært preget at man har nådd de ulike stegene med minst mulige margin. Det siste som var avgjørende var å få på plass en samarbeidsavtale ved at landet skulle forlate unionen endelig ved nyttår. Men brexit er ennå langt fra over, skriver Geir Seljeseth som leder Industri Energis europakontor.

Ikkje gløym krystallnatta!

9. november 2020
Kampen mot fascismen og nazismen er ein viktig del av LO og Norsk Folkehjelp si historie, og me i fagrørsla har eit ansvar for å seie i frå om at nazisme, fascisme og rasisme ikkje er akseptabelt. Ikkje gløym krystallnatta, skriv Amalie Hilde Tofte, internasjonal rådgjevar i Industri Energi.

Stopp smitten, ikkje demokratiet!

29. april 2020
1. mai 2020 vert historisk. Historisk fordi me ikkje kan markere arbeidarane sin internasjonale kampdag med tog, talar og demonstrasjonar i by og bygd slik tradisjonen er, men digitalt på internett. Dette gjer at 1.-mai aksjonen er digital òg, skriv internasjonal rådgjevar i Industri Energi Amalie Hilde Tofte.