Fortsatt ledige plasser på HMS-konferansen

tirsdag 7. mai 2019

Områdeleder Barbro Auestad oppfordrer tillitsvalgte og verneombud i Industri Energi å melde seg på HMS-konferansen 4-5. juni på Sola, utenfor Stavanger. – Konferansen begynner å fylles opp, men vi har ennå ledige plasser, sier Auestad.

Barbro-SQ
Områdeleder Barbro Auestad.

HMS-konferansen er en av forbundets mest populære konferanser, med plass til 130 deltakere og normalt flere titalls personer på venteliste.

-HMS-konferansen skal gi tillitsvalgte og verneombud faglig påfyll om helse, miljø og sikkerhet (HMS). Og det er en god arena for å bygge nettverk med folk som har liknende roller på tvers av bransjer på land og sokkel, sier Barbro Auestad.

Programmet er nesten klart og Auestad kan røpe at programkomiteen i år har valgt å sette fokus på grunnleggende tema som arbeidsmiljøutvalg og stansingsretten.

I tillegg vil det bli orientert om den offshorebaserte søk- og redningshelikoptertjenesten som bidro sterkt under evakueringen av cruiseskipet «Viking Sky» tidligere i år.

Karina Hollekim, blant annet kjent fra årets sesong av «Mesternes mester» på NRK, kommer på konferansen. – Karina skal snakke om sikkerhets- og risikovurderinger da hun drev med fallskjermhopping – og at det likevel kan gå fryktelig galt. Hennes sterke historie viser at det er viktig å være bevisst på helse, miljø og sikkerhet hele tiden, sier Auestad.

Meld deg på her.

Nyheter