Bilde fra ungdomskonferansen 2018

Industri Energi sin ungdomskonferanse – valg 2019

onsdag 11. september 2019

På ungdomskonferansen 18.-20. oktober skal det velges nytt sentralt ungdomsutvalg, kontrollkomité og ny valgkomité til Industri Energi Ung. Har du lyst til å stille til valg eller kjenner noen som burde gjøre det? Ta kontakt med valgkomiteen for årets ungdomskonferanse.

Ungdomskonferansen 2014
Har du lyst til å engasjere deg i Industri Energi Ung?

Det sentrale ungdomsutvalget er i praksis tillitsvalgte for alle unge medlemmer, og består av totalt 10 personer. Ungdomsutvalget har møter, lager kurs, konferanser og reiser på bedriftsbesøk. De jobber med skolering, industripolitikk, lærlinger, internasjonal solidaritet og mye mer.

Her kan du melde deg på og finne mer informasjon om ungdomskonferansen

Har du eller noen du kjenner lyst til å bli med i ungdomsutvalget?

Som valgt kan du bidra med mye, og ikke minst lære mye. Du møter utrolig mange kjekke mennesker og får opplevelser for livet.

Vervet krever litt av tiden din i løpet av året, men du trenger ingen spesielle forkunnskaper.

Har du lyst til å stille, eller kjenner du noen som bør? Vi hører gjerne fra deg! Nederst i artikkelen finner du kontaktinformasjon til valgkomiteen.

Hvem ser vi etter?

Så lenge du har lyst og er et ungt medlem i Industri Energi så kan du stille til valg. Du kan velges til og med det året du fyller 30 år. Reiser og andre utgifter dekkes av forbundet.

Kontakt valgkomiteen

Valgkomiteen legger fram sin innstilling (forslag) til ungdomskonferansen på hvem de tror vil gjøre en bra jobb. Etterpå er det opp til konferansen å bestemme hvem som skal få en plass i blant annet ungdomsutvalget.

Alle regler for valg vil bli forklart i løpet av konferansehelga.

Valgkomiteens leder er Maren Marie Wilhelmsen, og kan kontaktes på e-post marenmarie@hotmail.com – eller telefon 911 94 319.

 

Nyheter
  • Bekymret over utvikling der beredskapsfunksjoner offshore knyttes til stilling

    Industri Energi var denne uka i møte med Petroleumstilsynet fordi forbundet er bekymret over en utvikling der flere selskaper i oljebransjen knytter bestemte beredskapsfunksjoner opp mot stilling. – Vi kan ikke akseptere at folk mister jobben fordi de ikke oppfyller de fysiske kravene som er knyttet til beredskapsfunksjoner, sier forbundssekretær Henrik Fjeldsbø.

  • -Ungdom bør satse på oljebransjen hvis de vil løse klimautfordringen

    -Det viktigste signalet vi kan gi til ungdommen er at hvis de vil være med å redde verden og løse klimautfordringen, så er det oljebransjen de må satse på, sa forbundsleder i Industri Energi, Frode Alfheim, i en debatt på Sandefjord-konferansen tirsdag.