Vestre viken kampanjen februar 2015

Storstilt verveoffensiv i Bærum

onsdag 4. februar 2015

Torsdag og fredag gjennomfører Industri Energi, som fra før har over 60 000 medlemmer innen olje, gass og industri, en verveoffensiv overfor flere tusen ansatte i selskapene Statoil, Lundin og Yara ved deres kontorer ved Lysaker i Bærum kommune utenfor Oslo.

Denne kampanjen retter seg mot alle de ansatte ved disse selskapene sine kontorer ved Lysaker, rett utenfor Oslo. Men muligheten for å vinne iPad Air gjelder alle som melder seg inn i Industri Energi, eller som ringer forbundet for mer informasjon i kampanjeperioden.

Sjekk ut kampanjen her. 

Alle kan bli medlem

– Vi kan tilby alle de ansatte i disse selskapene medlemskap i Industri Energi. Uansett. Jo flere som står sammen, jo lettere er det å få innflytelse på arbeidsplassen, kunne påvirke arbeidsforholdene, lønnen din, arbeidstid, fremtidig pensjon og så videre, sier Asle Reime, leder av Industri Energi sin organisasjonsavdeling.

Vinn iPad Air. De som enten melder seg inn, eller kontakter forbundet, for å få mer informasjon om medlemskapet, blir med i trekning av iPader.
iPad kampanjen februar 2015.png
Kampanjeperioden varer fra 5. februar til 13. februar.

Det trekkes ut en iPad Air for hver hundrede person som i kampanjeperioden enten har meldt seg inn eller som kontakter forbundet for mer informasjon.

Landets beste medlemsfordeler

I medlemskapet følger noen av landets beste medlemsfordeler, slik som hjemforsikringen Kollektiv hjem, tilgang til 15 timer advokat for privat juss, reiseforsikring, gratis kurs, og selvsagt proff juridisk bistand i jobbforhold, med mer.

Les mer om våre medlemsfordeler her. 

Torsdag og fredag

Kampanjen starter grytidlig torsdag morgen, og fortsetter fredag, ved at ved en rekke togstasjoner fra Tønsberg og inn mot Lysaker, så deles ut kaffe, boller og informasjon om medlemskap i Industri Energi. Om ettermiddagen får de reisende nok en påminnelse med på veien hjem.

Tursekk til nyinnmeldte

Fremme på jobben blir de ansatte møtt av Industri Energi med egen stand og muligheten til å melde seg inn i forbundet. De som velger å melde seg inn ved standen, får utdelt en tursekk der og da, som takk for innmeldingen.

Nyheter