Korona-situasjonen og medlemskapet i Industri Energi ved permittering

torsdag 19. mars 2020

I forbindelse med situasjonen rundt koronaviruset og permitteringer dukker det opp mange spørsmål fra våre medlemmer om kontingent og medlemskapet.

Kontingent:
Hvis du blir permittert fra egen bedrift vil du ikke lengre bli trukket kontingent over lønn etter at arbeidsgivers periode med lønnsplikt er over.

Du vil i stedet motta en giro fra Industri Energi på kr. 251,- pr. måned, kr 344 – om du også har reiseforsikring. Dette går til å dekke kostnadene med å opprettholde de kollektive forsikringene som inngår i medlemskapet i Industri Energi.

Det er i denne forbindelse viktig at vi har registrert riktige opplysninger på deg, deriblant din adresse. Gå inn på www.industrienergi.no velg «Min side» og sjekk registrerte opplysninger.

For deg som i dag jobber i en bedrift uten tariffavtale og betaler kontingent direkte inn til Industri Energi, send mail til post@industrienergi eller ring 22 03 22 00 og varsle oss om at du har blitt permittert.
Du vil da motta samme giro til å dekke de kollektive forsikringene.

Øvrige forsikringer og bank:
Forsikringer som i dag betales direkte av medlemmet fortsettes som før.
Ta kontakt med din lokale Sparebank 1 hvis du har spørsmål angående dine forsikringer.

Er du kunde i Sparebank 1 og har behov for å diskutere endret økonomisk situasjon på grunn av permitteringer, ta kontakt med din lokale Sparebank 1.

LO-medlem og bekymret som følge av koronakrisen?

Arbeidsrelaterte spørsmål og svar som følge av koronakrisen

For andre spørsmål:
Har du spørsmål i forbindelse med korona-situasjonen og permitteringer, ta kontakt med din lokale tillitsvalgt.

Følg med på Industri Energis nettsider og Facebook. Industri Energi har også laget en temaside for koronakrisen. Den finner du her.

Nyheter