Korona-situasjonen og medlemskapet i Industri Energi ved permittering

torsdag 19. mars 2020

I forbindelse med situasjonen rundt koronaviruset og permitteringer dukker det opp mange spørsmål fra våre medlemmer om kontingent og medlemskapet.

Kontingent:
Hvis du blir permittert fra egen bedrift vil du ikke lengre bli trukket kontingent over lønn etter at arbeidsgivers periode med lønnsplikt er over.

Du vil i stedet motta en giro fra Industri Energi på kr. 251,- pr. måned, kr 344 – om du også har reiseforsikring. Dette går til å dekke kostnadene med å opprettholde de kollektive forsikringene som inngår i medlemskapet i Industri Energi.

Det er i denne forbindelse viktig at vi har registrert riktige opplysninger på deg, deriblant din adresse. Gå inn på www.industrienergi.no velg «Min side» og sjekk registrerte opplysninger.

For deg som i dag jobber i en bedrift uten tariffavtale og betaler kontingent direkte inn til Industri Energi, send mail til post@industrienergi eller ring 22 03 22 00 og varsle oss om at du har blitt permittert.
Du vil da motta samme giro til å dekke de kollektive forsikringene.

Øvrige forsikringer og bank:
Forsikringer som i dag betales direkte av medlemmet fortsettes som før.
Ta kontakt med din lokale Sparebank 1 hvis du har spørsmål angående dine forsikringer.

Er du kunde i Sparebank 1 og har behov for å diskutere endret økonomisk situasjon på grunn av permitteringer, ta kontakt med din lokale Sparebank 1.

LO-medlem og bekymret som følge av koronakrisen?

Arbeidsrelaterte spørsmål og svar som følge av koronakrisen

For andre spørsmål:
Har du spørsmål i forbindelse med korona-situasjonen og permitteringer, ta kontakt med din lokale tillitsvalgt.

Følg med på Industri Energis nettsider og Facebook. Industri Energi har også laget en temaside for koronakrisen. Den finner du her.

Nyheter
  • Avgjørende tid for å sikre tusenvis av arbeidsplasser i oljeindustrien

    -Nå er det alvor! Oljepakken som stortingspolitikerne skal behandle ferdig i løpet av neste uke er avgjørende for å sikre arbeidsplasser i olje- og gassnæringen, sier forbundsleder Frode Alfheim og tillitsvalgte fra de ulike delene av næringen.

  • Åpner for like regler for arbeidsreiser fra hele Norden

    Regjeringen åpner for like karanteneregler for arbeidsreiser til og fra alle de nordiske landene fra 1. juni. – En gledelig nyhet for arbeidstakere fra våre naboland som jobber i Norge ognoe vi har jobbet hardt for å få til, sier nestleder i Industri Energi, Lill-Heidi Bakkerud.